Välkommen till 2lång!

Din kvartersscen för nöje & kultur

Läs mer!

Kvartersscenen 2Lång under Covid-19
Kvartersscenen 2Lång följer rapportering och restriktioner som myndigheter ger. Från söndag 29 mars gäller nytt förbud mot sammankomster, maxtalet på 500 personer blir nu 50 personer, detta gäller tills vidare.

För 2Lång och Improverkets del innebär det att vi först och främst flyttar fram samtliga evenemang som ska ske under april. Vi kommer kontakta berörd publik med nya datum så snabbt vi kan. Om vi ställer in ett evenemang eller om du inte kan gå under nya datum som evenemanget flyttas till har du rätt till återköp. Har du frågor vänligen maila oss via info@2lang.se

Vi behöver stöttning!
Kvartersscenen 2Lång är en fristående scen utan offentliga bidrag, till största del jobbar vi ideellt. Som många andra verksamheter drabbas vi av den rådande situationen. Vid inställda evenemang har du som kund självklart rätt att få pengar tillbaka men om du har möjlighet blir vi oerhört tacksamma för all stöttning vi kan få. Antingen att biljettköpet blir en donation eller ett presentkort.

De kampanjer som vi har just nu är

Donation
Köpa presentkort/krispaket
Hjälp att fylla scenen i sommar

Kvartersscenen 2lång är en teaterscen för underhållning, musik, improvisationsteater och massa annat. Här finns bar, mat och en riktigt gô stämning. En kvartersscen, helt enkelt! 2lång har även teaterskola och kurser i improvisationsteater.