Backstage-A musical night

Backstage-A musical night

Följ med oss bort från alla stora teatrar och in till en plats där ni kan uppleva musikalens förtrollande värld på nära håll, så nära att ni nästan kan ta på den. Så glöm det där med att betala dyra pengar för att knappt se något, här sitter alla på första parkett och får uppleva morgondagens musikalgiganter

Nu har vi slagit upp dörrarna för Göteborgs nya intima musikalscen -BACKSTAGE. Här kommer du den första fredagen i månaden få uppleva tre av dagens och morgondagens musikalstjärnor på nära håll. Varje kväll en musikalkonsert med nya artister och ett nytt tema. Men en sak är säker – vi lovar er alltid en kväll ni sent kommer glömma!

Mer om artisterna kommer publiceras inför varje event.

OPEN-MIC
I slutet av kvällen kommer vi öppna upp scenen och här får DU i publiken chans att komma upp och dra av en dänga.
Vet du redan vad du vill sjunga? Ta med noter och anmäl dig på plats. För den spontana finns noter att kolla in hos oss!

Ordinariepris: 150 kr
Studentpris: 100 kr

I vår teaterbar kan ni avnjuta god mat och dricka ett glas öl eller vin medan ni njuter av föreställningen.

Vill du uppträda på Backstage?
Skriv till hannaboquist@gmail.com

KVÄLLENS ARTISTER:

LARA EIDE

Lara

Lara har sjungit ändå sedan barnsben, och började stå på scen redan vid 5 års ålder. Hon var sedan med i musikaler som Annie och Oliver! som fick upp hennes ögon för musikal.

När Lara sedan växte upp bestämde hon sig för att flytta till Australien och utbilda sig vid JMC Academy i Sydney.

Men som tur är för oss valde hon att efter utbildningen flytta tillbaka till Sverige och Göteborg för att jobba med show och musikal. Sedan dess har vi kunnat se henne på Kvarteatern i Liseberg, på ”Oakleys” i Göteborg, på turné med melodifestivalen som publikuppvärmare och på Göteborgsoperans sommarveranda för att nämna några ställen. Kanske har ni sett henne swisha förbi i rutan på SVT när hon 2016 sjöng i deras reklamfilm för Vasaloppet 2016?

Just nu sjunger och showar Lara för Belinda King Creative Productions ombord ”Colorline”, men kommer på sin lediga vecka komma och uppträda på Backstage!

ANNA CARLSSON

IMG_2483

Anna har älskat musikal sedan hon var liten och såg alla musikaler som gick på Östgötateatern i Linköping. Hon flyttade sedan till västkusten och gick klassisk sång i två år på Ljungskile folkhögskola där hon även fick möjlighet att medverka i musikalerna Sommarnattens leende och Spelman på taket.

Därefter flyttade Anna till Göteborg och utbildade sig vidare på musiklärarprogrammet på Högskolan för scen och musik.

Anna är också en av skaparna till improvisationsteatergruppen Nobody´s fault but mine och impro-och musikklubben Det smutsiga Valet – något värt att kolla in!

Hon har tävlat i internationella improvisations
Teaterfestivalen, Improvisation song contest, spelat rollen som Mickey i Cowgirls när den sattes upp här i Göteborg, och dessutom jobbar som sångpedagog.

JOAKIM SÖDERGREN NORIN

Joakim Södergren Norin

Joakim är utbildad musikalartist vid Performing Arts School i Göteborg.

Med hans bakgrund som musiker, tillsammans med hans musikalutbildning har han haft möjlighet att utforska otroligt många delar av vår breda bransch. Han har jobbat som musikalartist, showartist, musiker, skådespelare, producent, arrangör, kompositör, koreograf, sångsolist, körledare, musikansvarig, kapellmästare och ljudtekniker.

Senast såg vi Joakim i ”Emil i Lönneberga” på Lisebergsteatern. Vi har också kunnat se honom i flera familjeföreställningar där, såsom som Pippi Långstrump och Ronja Rövardotter. Joakim jobbar också med “Utan Gränser” där han och en pianist utforskar olika musikstilar. Han producerar även musikal och teater själv, nyligen producerade han ”Det är vår värld”, en välgörenhetsgala och konsert som samlar in pengar till barn på flykt. Enligt Joakim själv var detta “Ett personligt projekt som jag jobbar med för att få sätta upp då och då för att försöka bidra till nått bättre för barn ute i världen”

Välkomna!

 

Kvartersscenen 2långs bar & restaurang har öppet från 18.00 – 23.00
Vår meny hittar du här!
För bordsbokning mejla bordsbokning@2lang.se

Alla våra gäster har bordsplatser, men vill ni vara säkra på att få sitta tillsammans skall ni boka bord.
Observera att bordsbokning inte gäller som biljett.
Har ni köpt biljetter separat men vill sitta ihop? För att vi ska kunna veta att ni är ett sällskap behöver ni meddela oss.

Efter biljettköp – Maila bordsbokning@2lang.se med följande info:

  • Vilken kväll och föreställning
  • Hur många ni är
  • Namn du bokar i

2Lång samarbetar med sensus-svart

fre 1 mar

19:30 - 23:00

100-150 kr

Du gillar kanske det här också?