Backstage-A musical night

Backstage-A musical night

Följ med oss bort från alla stora teatrar och in till en plats där ni kan uppleva musikalens förtrollande värld på nära håll, så nära att ni nästan kan ta på den. Så glöm det där med att betala dyra pengar för att knappt se något, här sitter alla på första parkett och får uppleva morgondagens musikalgiganter

Nu har vi slagit upp dörrarna för Göteborgs nya intima musikalscen -BACKSTAGE. Här kommer du den första fredagen i månaden få uppleva tre av dagens och morgondagens musikalstjärnor på nära håll. Varje kväll en musikalkonsert med nya artister och ett nytt tema. Men en sak är säker – vi lovar er alltid en kväll ni sent kommer glömma!

OPEN-MIC
I slutet av kvällen kommer vi öppna upp scenen och här får DU i publiken chans att komma upp och dra av en dänga.
Vet du redan vad du vill sjunga? Ta med noter och anmäl dig på plats. För den spontana finns noter att kolla in hos oss!

Ordinariepris: 150 kr
Studentpris: 100 kr

I vår teaterbar kan ni avnjuta god mat och dricka ett glas öl eller vin medan ni njuter av föreställningen.

Kvällens artister:

NATASJA JEAN CHARLES

56894380_274447956828608_1269252910022131712_n

Natasja är 23 år gammal – en grym artist med stämband av guld och med en otroligt stor erfarenhet av musikalteater.
Hon gick först två år på Balettakdemien som start på hennes utbildning men kom senare in på artistens musikallinje där hon fortsatte sin musikalträning och nu har ett år kvar. I höstas kunde vi se Natasja på Malmö Operan där hon spelade Rosalita i “West Side Story”, hon var också nyligen med i ”Närmare Kanten”, en nyskriven musikal som hade premiär får på Jocobsonsteatern. Natasja har också en hel del nya spännande projekt på gång som hon säkert berättar mer om för er som kommer den 3 Maj.

 

REBBECCA LENNARTSSON

57076975_849862192063461_3603766818801451008_n

Rebecca är 24 år gammal och kommer ifrån Varberg. Hon har sjungit i hela sitt liv och har blivit undervisad i sång av inte mindre än 11 sångpedagoger. Rebecca upptäckte musikal när hon var var runt 14 år gammal och först hörde ”Phantom of the Opera” Och ett år senare bestämde hon sig – Hon skulle bli musikalartist.

Än så länge har det gått som på räls för nu går Rebecca andra året på Balettakdemiens musikallinje i Göteborg.

Vi är så otroligt taggade på att få ha Rebecca här med sina vackra, kristallklara toner. Och vem vet, kanske blir det en och annat låt från just ”phantom of the opera”?

 

JOHAN LARSSON 

Johan

Johan kommer från möbelriket Lammhult i Småland. Han är 23 år gammal och går sitt sista år på Balettakademiens musikalartistutbildning.

Vid sidan av sina studier tycker Johan om att gå på konserter för att titta på sina förebilder, gå promenader utan mål och dela goda konversationer med människor han tycker om över en öl.

På scen har Johan setts som till exempel Mark Cohen i Rent på Växjö och Ystad Teater, Motel Kamzoil i Spelman på Taket på SäffleOperan och senast i rollen som Emmett Forrest i Legally Blonde, avgångselevernas slutproduktion på Balettakademien.
I höst kan man se Johan som solist på Park Lane på Avenyn.

 

RACHELLE LARSSON 

57239080_1987775638198027_5800347951653978112_n

Rachelle har alltid sjungit och när hon gick i gymnasiet upptäckte hon och också musikal och älskade det!
Det tog henne ett tag att jobba upp modet för att söka sig till en utbildning för att ta de första stegen mot att göra drömmen till verklighet. Men förra året tog hon modet till sig och kom då in på Performing art School på första försöket där hon nu går i ettan! 

Rachelle älskar hur man i musikal får möjlighet att kombinera tre konstformer för att berätta historier och förmedla känslor till publiken, nämligen sång, dans och teater. Vi på 2lång är så taggade på att få dela denna kärleken och alla känslor som musikalens värld framkallar. 

 

Vill du uppträda på Backstage?
Skriv till hannaboquist@gmail.com

Välkomna!

Kvartersscenen 2långs bar & restaurang har öppet från 18.00 – 23.00
Vår meny hittar du här!
För bordsbokning mejla bordsbokning@2lang.se

Alla våra gäster har bordsplatser, men vill ni vara säkra på att få sitta tillsammans skall ni boka bord.
Observera att bordsbokning inte gäller som biljett.
Har ni köpt biljetter separat men vill sitta ihop? För att vi ska kunna veta att ni är ett sällskap behöver ni meddela oss.

Efter biljettköp – Maila bordsbokning@2lang.se med följande info:

  • Vilken kväll och föreställning
  • Hur många ni är
  • Namn du bokar i

2Lång samarbetar med sensus-svart

fre 3 maj

19:30 - 23:00

100-150 kr

Du gillar kanske det här också?