Bröderna Brothers

Bröderna Brothers

Säsong 31 Avsnitt 1-7

Efter succén i dec kör Bröderna 3 st extra föreställningar i feb 2018!

Bröderna Brothers känner sig som en teveserie. En lång sådan. Detta har hänt: Ingenting!? Jodå, bröderna Alf, Ralf, Rolf, kusin Douglas och morbror Glenn har kommit över originalmanuskriptet till rockoperan Tony. Nu förbereder de nypremiären. Dessutom pratar de om musikerålderskrämpor som svajarm, taktlöshet, valsheimer och nedsatt gehör. Det är bråck n’ roll! Bröderna Brothers senaste säsong består av sju avsnitt fyllda med återblickar och cliffhangers. Kom och plöj hela säsongen! Premiär 22 december. Streamas live på kvartersscenen 2Lång till och med 30 december 2017.

Göteborgsbandet Bröderna Brothers bildades 1986 och blev kult med låtar som Torsten, Rumphugget och Kärlek i rymden. Deras mellandagsshower på restaurang Gillestugan var länge en tradition med vardagsakrobatik, rockoperor, kupletter och miniskid-stepp. De har också satt upp shower på Stadsteatern, Folkteatern, Nefertiti och filmades live på Musikens Hus inför 20-årsjubiléet. Dessutom sverigeturnéer, radioteater och tv-framträdanden.

Nu är det dags igen för show på 2Lång – detta är tredle året i rad. Bröderna Brothers är: Robert W Ljung, Per Umaerus, Sverker Stenbäcken, Stefan Sandberg och Michael Krönlein. Välkomna ner i gillestugan hos Alf, Ralf. Rolf, kusin Douglas och morbror Glenn. Kom som du är eller som du var på 70-talet. Häng med på en vardaglig tidsresa med både aha-upplevelser och nähä-upplevelser.

Kvartersscenen 2långs bar & restaurang har öppet från 18.00 – 23.00
För bordsbokning mejla frida@2lang.se
Vår meny hittar du här!

2Lång samarbetar med sensus-svart

sön 4 feb

20:00 - 22:30

150-300 kr

Du gillar kanske det här också?