Bröderna Brothers - Takt det räcker!

Bröderna Brothers - Takt det räcker!

Bröderna Brothers – Takt det räcker!

Rytmisk terapi i mellandagarna.

 

Trummor är för många förknippade med skrammel och buller. Bröderna Brothers vill råda bot på det i denna rytmterapiföreställning för alla trumfobiker. Ett taktiskt och lagom svängigt upplägg utlovas. Flera trumset på scenen – både ihopsatta och demonterade. Alla får trumpinnar! Dessutom en rykande färsk rockumentär och vardagsakrobaterna är tillbaka med sin nya ”diskho tanzen”. Ta på dig hörselpropparna och låt trumhinnorna dallra när Alf, Ralf, Rolf, Pilen och Glenn bankar loss.


Göteborgsbandet Bröderna Brothers bildades 1986 och blev kult med låtar som Torsten, Rumphugget och Kärlek i rymden. Deras mellandagsshower på restaurang Gillestugan var länge en tradition med vardagsakrobatik, rockoperor, kupletter och miniskid-stepp. De har också satt upp shower på Stadsteatern, Folkteatern, Nefertiti och filmades live på Musikens Hus inför 20-årsjubiléet. Bandet 30-årsjubilerade på Lorensbergsteatern 2016. Dessutom sverigeturnéer, radioteater och tv-framträdanden.

 

Nu är det dags igen för show på 2Lång – detta är fjärde året i rad. I år har kusin Douglas (Stefan Sandberg) fullt upp i mellandagarna på Stadsteatern i Göteborg – därför är självaste Henrik Pilquist vikarie med sin glödande gitarr och sitt vassa trumspel. Bröderna Brothers är alltså: Robert W Ljung, Per Umaerus, Sverker Stenbäcken, Henrik Pilquist och Michael Krönlein. Välkomna ner i gillestugan hos Alf, Ralf. Rolf, syssling Pilen och morbror Glenn. Kom som du är eller som du var på 70-talet. Häng med på en vardaglig tidsresa med både aha-upplevelser och nähä-upplevelser.

 

Kvartersscenen 2långs bar & restaurang har öppet från 18.00 – 23.00
Vår meny hittar du här!

För bordsbokning mejla bordsbokning@2lang.se
(Observera att en bordsbokning inte är en giltig biljett. Så du behöver också köpa biljett utöver bordsbokningen)

2Lång samarbetar med sensus-svart

lör 29 Dec

20:00 - 22:30

150-300 kr

Du gillar kanske det här också?