FORTBILDNINGSDAG MED KONSTAB

FORTBILDNINGSDAG MED KONSTAB

Seminarium och företagspresentation.

Ett halvår efter succéföreställningen Total Fräschhet återvänder trion Anton Hellström, Ossian Melin och Filip Aladdin till Göteborg med “KonstAB fortbildningsdag”. Kontemporär scenkonst möter företagspresentation. KonstAB arbetar med helhetslösningar inom kultursektorn. Välkomna på deras fortbildningsdag.

I DN beskrev Jacob Lundström Total Fräschhet med orden: “Jag hade förstås jämfört med Killinggänget om inte referensen vore så sliten och konstaterat att de lyckas gestalta vår tids rädsla om det inte lät så pretentiöst.”

“KonstAB fortbildningsdag” är en årlig happening där spännande föreläsningar och prisutdelningar blandas med möten för fria aktörer, en ypperlig chans för nätverkande och handfasta råd till hur just ditt företag kan växa.

“KonstAB fortbildningsdag” spelas 14 och 15 sep. Föreställningen består av en akt och är ca 50 minuter lång inklusive fikapaus.

Föreställningen skrivs, regisseras och spelas av Anton Hellström, Ossian Melin och Filip Aladdin. De arbetar som vanligt med samtliga aspekter gällande scenupplevelsen.

 

Kvartersscenen 2långs bar & restaurang har öppet från 18.00 – 23.00
För bordsbokning mejla frida@2lang.se
Vår meny hittar du här!

2Lång samarbetar med sensus-svart

fre 14 sep

19:30 - 20:30

100 kr

Du gillar kanske det här också?