Grinden Mixed Comedy Club

Grinden Mixed Comedy Club

Mixed Comedy Club – en stand up-klubb som blandar ”vanlig” stand up med humoristiska karaktärer…, som också kör stand up. Mixed comedy club arrangeras vanligtvis av skådespelaren och komikern Elin Almén i Stockholm, men nu har den premiär i Göteborg, ihop med stand up klubben Grinden stand up. Göteborgs härliga sommarklubb som haft Mixed som sin favorit i annan stad.

Här mixas det bästa från stand up med roliga, bisarra och sårbara karaktärer. Lysande artister som har roligt på scen!
Kvällen ramas in av Gunnar och Ellinor från Grinden och av Mixed:s egen Elin, som kommer vara konferencier i sin karaktär Sture.

På scen ser ni:

Anneli Abrahamsson –  ”Kvinnan” som vill ge olämpligheten ett ansikte, mamman som tillsammans med make och son bildar en trebarnsfamilj utan föräldrar, dottern som vill bryta upp normer och förväntningar. Hon har ett varmt hjärta och absurda betraktelser blandas med självironi och tramsiga tankar om livets obönhörliga gång.

Ove Haugen – som komiker tillhör han den som hellre driver med sig själv än andra, vilket inte förhindrar en och annan gliring mot diverse företeelser, händelser och personer i det dagliga nyhetsflödet.

Eva-Lotta Olofsson – komikern som vill locka till igenkänningsskratt kryddad med klädsam bitsk underton. Hon grundar sin standup på oväntade observationer och träffande reflektioner samt hitta det roliga i tillvaron.

Anders Bergström – som Crushing Steve. Den professionella demonstranten från Östergötland som är emot allt. Ett starkt och tydligt nej, oavsett om det behövs eller ej.

Ellinor Johansson – som Maria Svensson, legitimerad mäklare från Fastighetsbyrån Ljuva hem som driver med Sverige utifrån ett husligt perspektiv.

Gunnar Söderberg – som zombien det är synd om, en humoristisk vinkling på olivet efter detta. En akt med mer hjärta än hjärna, även om lite hjärna skulle vara gott.

Elin Almén – som leder showen i rollen som Sture. Sture skapades av publiken hos Mixed Comedy och har en sån syn på livet som bara en äldre medelålders man kan ha, det vill säga att han vet!

Kvartersscenen 2långs bar & restaurang har öppet från 18.00 – 23.00
För bordsbokning mejla frida@2lang.se
Vår meny hittar du här!

2Lång samarbetar med sensus-svart

lör 7 apr

19:30 - 22:00

120 kr

Du gillar kanske det här också?