Improfestplats Kultur-kalaset

Improfestplats Kultur-kalaset

PROVA-PÅ-IMPRO kl 16:00-17:00
Öppen prova-på-timma där du får testa grunderna i impro. Inga förkunskaper krävs, kom som du är. Funktionsnedsättning är inget hinder för att improvisera och våra kurslokaler på kvartersscenen 2Lång har tillgänglighetsanpassad toalett och ligger på markplan utan trappor.

SHOWTIME 17:30-18:20

Teater/grupp: IMPROVERKET
Föreställning: Club Bingo – improvisationer & sifferdramatik.
Nivå: Elit

En oförglömlig kväll med klassiskt bingospel och så fina priser som improviserade scener. En smällkaramell med bar, musik, improvisationer och sifferdramatik. Ingen i publiken behöver komma upp på scenen.

SHOWTIME 18:50-19:40

Teater/grupp: PRIMALIMPRO
Föreställning: #Metoo – från hashtag till handling?
Nivå: Uppstickare

Primalimpro dyker ner i ämnet #metoo och skapar en improviserad föreställning.
Under hösten 2017 duggade vittnesmålen tätt. #metoo. Jag också, jag med. Överallt berättade kvinnor historier om övergrepp. Plötsligt var de inte ensamma längre. Plötsligt var de många. Så många att övriga världen inte hade något annat val än att förhålla sig till detta. Livet kommer aldrig mer bli detsamma. Men vad var det egentligen som hände? Och vad händer nu? Är synen på trakasserier förändrad? Är det nu lätt för alla att säga ifrån? Vågar vi inte krama varandra längre? Primalimpro dyker ner i ämnet #metoo och skapar en improviserad föreställning.

SHOWTIME 20:00-21:00

Teater/grupp: OUROBOROS
Föreställning:Skyddsrummet
Nivå: Uppstickare

Vad händer om vi tar en grupp människor som inte känner varandra, rycker upp dem från vardagens trygghet och kastar in dem i ett skyddsrum på obestämd tid?
Relationer, vardag, regler, sorg, kärlek och allt där emellan. Följ med på ett antropologiskt experiment utan dess like.
Överlevnad garanteras ej.

SHOWTIME 21:30-22:30

Teater/grupp: IMPROVERKET
Föreställning: Improverket bjuder in – VM i impro
Nivå: Blandat, elit/uppstickare/rookie

Improverket bjuder in och samlar några av Sveriges alla fantastiska improvisatörer på kvartersscenen 2Lång för att kärleksfullt tävla på liv och död! Typ.
Kom in på en öl och en bit mat och njut av improvisationsteater på absolut högsta och lägsta nivå.

FRI ENTRÉ PÅ ALLA AKTER!

Kvartersscenen 2Lång har tillgänglighetsanpassad toalett och ligger på markplan utan trappor. Entré direkt från gatan.

Kvartersscenen 2långs bar & restaurang har öppet från 15.50 – 23.00 dessa dagar. Här serveras mat och öl/vin/alkoholfritt.
Vår meny hittar du här!

2Lång samarbetar med sensus-svart

lör 18 aug

15:50 - 23:00

Fri Entré

Du gillar kanske det här också?