IMPROSCENEN 2020

IMPROSCENEN 2020

Ja nu är dags igen, improvisationsteater i dagarna fyra!
Kulturkalaset blev inställt i år men vi kör ändå med rådande restriktioner. En uppsjö av improvisationsteater, god mat, skratt, floder av handsprit och avstånd. Under veckan kommer ni få se klassiker så som VM i impro och Club Bingo.

LÖRDAG 15 AUGUSTI
16-17 NYFIKEN PÅ IMPRO OCH VÅRA KURSER?
En timmes prova-på där du får testa grunderna i impro. Inga förkunskaper krävs, kom som du är. Max 12 personer.
Föranmälan krävs!
https://billetto.se/e/prova-pa-impro-15-augusti-biljetter-460522

SHOW 1, kl 17:00-17:45
Teater/grupp: Se & hör – en improviserad musikalsaga
Föreställning: Där orden tar slut tar sången vid
Om föreställningen: Det bjuds på en helt improviserad musikalisk resa över land och hav, med nedslag i spännande möten och människoöden.
Medverkande:
Maria Kinnman
Susanna Björnberg
Carl Johan Kilborn

SHOW 2, kl 18:10-18:50
Teater/grupp: Duon Annelie och Michelle
Föreställning: Monoplural
Om föreställningen:
En improviserad föreställning utan rum för nonsens, eller kanske snarare alldeles lagom bra gränslöst begränsat mycket nonsens med dessa två stjärnskott till improvisatörer på scen. Föreställningen i sig är som ett rum i rummet och rymmer mycket. Högt och lågt, snett och vint, ja, alla är välkomna. Vi tar in tid och rum från allt det vardagliga och ovanliga och går helt förutsättningslöst lyckat in i väggen. Den väggfasta duon består av Annelie Jönsson och Michelle Haughton. Två improvisatörer med glimten i ögat, en fallenhet för att retas och tendens att pusha gränser, så antagligen någon annans, men självklart då inte utan att känna in rummet först. Vi välkomnar er på en föreställning utan dörrstopp eller bärande delar, mycket hjärta, uppblåst humor och utblåst öppen planlösning och givetvis en hel del list. Välkomna, luta dig tillbaka, skratta och bli väl underhållen medan vi målar in oss i hörn. Utan att säga för mycket, så välkomnar vi er allra dunder hjärtligast föreställningen Monoplural.
Medverkande:
Annelie Jönsson
Michelle Haughton

SHOW 3, kl 19:20-20:00
Teater/grupp: Samkväm
Föreställning: Vad blir det för musikal då?

SHOW 4, kl 20:30-21:20
Teater/grupp: Gött Femme
Föreställning: Silly Nonsense
Om föreställningen:
Silly Nonsense är en göttans improviserad föreställning där allt kan och också troligtvis kommer att hända på göttigaste vis. Med go hjälp från inspirationsord från publiken improviserar vi fram en föreställning i stunden – alltså helt utan manus och hur gött som helst. Med glimten i ögat, en rejäl portion humor, kanske en och annan sång och lite lagom med självdistans växlar vi fritt mellan Norén och fars, musikal och skräck. Håll i hatten för ingen vet hur detta slutar. Det är helt enkelt gött att vara femme.
Medverkande:

SHOW 4, kl 21:45-23:00
Teater/grupp: Improverket
Föreställning: Way off Broadway
Om föreställningen:
Svulstigt, glittrigt med känslorna på utsidan. Fult och vackert på samma gång. Fyra skådespelare och en pianist gör sitt yttersta för att improvisera fram en musikal med allt vad det innebär. Kom och bli golvad av kanske den roligaste musikal du någonsin har sett.
Medverkande:
Magnus Hjelm
Sofia Henningsson
Henrik Magnusson

lör 15 aug

16:00 - 23:00

FRI ENTRÉ

Du gillar kanske det här också?