KLUBB ANKARET

KLUBB ANKARET

Klubb Ankarets fjärde konserttillfälle 2019 bjuder in till en afton där Norden möter Irland! Det är med stor glädje och förväntan som vi presenterar Fjerdingøy & Andersson + Andy Irvine !

Fjerdingøy & Andersson
Dynamisk interaktion och en levande, lekfull närvaro är vad som kännetecknar Duo Fjerdingøy & Andersson. Nu lanseras även deras efterlängtade debutalbum, där den norska/svenska duon inspireras av musiken från sina hemländer med både nyfikenhet och respekt, vilket skapar stunder av fart, skönhet och glädje.

Eftersom både Hilde Fjerdingøy och Hanna Andersson är erfarna dansmusiker är groovet alltid närvarande och inbjuder lyssnare till att gunga med. Även om musiken är 100-årigt traditionell hardcore, så klingar den aktuell och samtida även än idag!

Hilde Fjerdingøy: durspel
Hanna Andersson: fiol

www.fjerdingoyandersson.com

Andy Irvine 
– en levande legend inom irländsk folkmusik

Andy Irvine är en levande legend inom den irländska folkmusiken, hans röst omtalas som en av de få som verkligen förmedlar den irländska folksjälen. Han har blivit hyllad som en ”tradition i sig själv” och som en grundläggande förebild för alla runt om i världen som är intresserade och/eller aktiva i denna genren, eller för att citera Irish Times: ”Often copied, never equalled…”. Under sin 45-åriga karriär har Andy bland annat varit en nyckelperson i grupper som Sweeny’s Men i mitten av 60-talet, den stora framgången med Planxty på 70-talet och senare i grupperna Patrick Street och Andy Irvine & Donald Lunny’s Mozaik.

Som soloartist bjuder Andy publiken på en stämningsfull konsert med både självkomponerade sånger och sånger från bland annat den irländska sångskatten, allt kryddat med Andys varma, både humoristiska och allvarliga, berättarkonst.

Andy Irvine: bouzouki, mandola, munspel, sång

http://www.andyirvine.com/

aNDERaNDY

 

Kvartersscenen 2långs bar & restaurang har öppet från 18.00 – 23.00
Vår meny hittar du här!
För bordsbokning mejla bordsbokning@2lang.se

Alla våra gäster har bordsplatser, men vill ni vara säkra på att få sitta tillsammans skall ni boka bord.
Observera att bordsbokning inte gäller som biljett.
Har ni köpt biljetter separat men vill sitta ihop? För att vi ska kunna veta att ni är ett sällskap behöver ni meddela oss.

Efter biljettköp – Maila bordsbokning@2lang.se med följande info:

Vilken kväll och föreställning
Hur många ni är
Namn du bokar i
2Lång samarbetar med

 

ons 24 apr

19:30 - 22:30

100-150 kr

Du gillar kanske det här också?