Oslipat pratar om psykisk (o)hälsa

Oslipat pratar om psykisk (o)hälsa

Det här är standupkvällen som svarar på frågan som varje ståuppkomiker krampaktigt ställer sin publik: ”Mår ni bra?”. En handfull komiker belyser själens vedermödor på sina egna sätt. Det är upplagt för mörk humor. Känsliga personer varnas och uppmanas att komma.

Petrina Solange. Utsågs i fjol till årets kvinnliga komiker, vilket vi förstår med tanke på vilka skämt och vilken scennärvaro hon har. Hon räds inte att skoja om det mörka, men gör det så att alla ändå älskar henne. Har du inte sett Petrina live innan är det dags nu!

Anton Magnusson är kung över lite för långtgående observationshumor. Han verkar uppriktigt förvånad över sakernas tillstånd när han vänder ut och in på föreställningar och begrepp. Anton är en del av humorgruppen Specialisterna, och hörs både i deras podd och i sin egen Anton Magnusson podcast.

Tina Bergerus blev av GP nyligen kallad ”Kungen av självutlämnande mörk comedy”. Och det passar väl bra en sådan här kväll? Tina är också aktuell med sin första soloshow ”Klubb 27”.

Marcus Johansson är den ena av Oslipats två grundare. Han är komikern som med ett snett leende säger det du inte tänker. Hans ungdomliga svårmod tar sig uttryck i en spröd cynism. Lekfullhet med en djupare klangbotten.

Anna Hultman är litteraturvetaren som med en smått neurotisk framtoning får verkligheten att kännas lite mer som en Woody Allen-film.

Konferencier: Fritte Fritzson (fullt frisk)

Förutom komikerna finns även kvällens forskare, psykologen Jennifer Strand och litteraturvetaren Cecilia Pettersson, båda från Göteborgs Universitet med.

Föreställningen har gjorts möjlig med hjälp av Riksbankens Jubileumsfond – http://www.rj.se/

OBS!! Det är fri entré till denna kväll så gäller att komma i tid för att få plats!

Kvartersscenen 2långs bar & restaurang har öppet från 18.00 – 23.00
Vår meny hittar du här!

2Lång samarbetar med sensus-svart

ons 5 Dec

19:00 - 21:30

Kom i tid för att få plats!!

Du gillar kanske det här också?