Psykologer Föreläser

Psykologer Föreläser

Psykologer Spelar Roll – ett improvisationsäventyr där psykologer iscensätter publikens dilemman!

shutterstock_575735047

Inför den stundande jul- och nyårshelgen ger vi ännu en gång Psykologer Spelar Roll! Under det fortsatta temat relationer bjuds ni in till att medverka i en kväll präglad av rollspelsimprovisation, diskussioner och förmodligen en hel del skratt!

Psykologer kommer att rollspela och diskutera svårigheter och problem som kan förekomma i relationer mellan människor. Rollspelen görs utifrån problem/dilemman som ni gäster i förväg har möjlighet att ge oss genom att fylla i ett enkelt formulär då ni kommer till 2Lång. Detta görs helt anonymt. Vi väljer sedan dilemman att spela upp och kommer inte på något sätt att under kvällen fråga vem som skrivit detsamma.

Kvällens moderator kommer att leda diskussionen med publiken, regissera grunderna för de improviserade rollspelen och bjuda in vår ”expertpanel” till att ge ett eller flera korta psykologiska perspektiv på det som utspelats. Utifrån diskussionen med publik, panel och improvisatörer skapar vi en grund för att iscensätta samma dilemma igen – men på ett annat sätt!

Kom och medverka till att utveckla formerna för hur vi kan förstå oss själva, våra relationer och vår tillvaro utifrån psykologiska perspektiv!

Moderator: Jens Nordberg

Panel: Andrej Hude

Rollspelare: Jenny Ringdal, Rebecka Nestlog, Robert Bolin, Christer Borg

Kvartersscenen 2långs bar & restaurang har öppet från 18.00 – 23.00
För bordsbokning mejla frida@2lang.se
Vår meny hittar du här!

2Lång samarbetar med sensus-svart

tor 7 Dec

19:00 - 21:15

100 kr

Du gillar kanske det här också?