Psykologer Föreläser

Psykologer Föreläser

Psykologer Spelar Roll – ett improvisationsäventyr där psykologer iscensätter publikens dilemman!

Mitt i mörkaste november gör Psykologer Spelar Roll comeback!

Under temat: Lögn, Sårbarhet, Skam bjuds ni in till att medverka i en kväll präglad av rollspelsimprovisation, diskussioner och förmodligen en hel del skratt!

Psykologer Spelar Roll är sex yrkesverksamma leg. psykologer som utifrån grunderna i improvisationsteater och psykologi iscensätter och diskuterar mänskliga relationer. Vi startade 2016 och har tidigare spelat på Kvartersscenen 2lång, Vetenskapsfestivalen i Gbg samt på Teater Uno.

Rollspelen utgår från problem/dilemman som ni gäster i förväg har möjlighet att ge oss genom att fylla i ett enkelt formulär då ni kommer till 2Lång. Detta görs helt anonymt. Vi väljer sedan dilemman att spela upp och kommer inte på något sätt att under kvällen fråga vem som skrivit detsamma.

Kvällens moderator kommer att leda diskussionen med publiken, regissera grunderna för de improviserade rollspelen och bjuda in vår ”expertpanel” till att ge ett eller flera korta psykologiska perspektiv på det som utspelats. Utifrån diskussionen med publik, panel och improvisatörer skapar vi en grund för att iscensätta samma dilemma igen – men på ett annat sätt!

Kom och medverka till att utveckla formerna för hur vi kan förstå oss själva, våra relationer och vår tillvaro utifrån psykologiska perspektiv!

Medverkande: Jens Nordberg, Jenny Ringdal, Andrej Hude, Rebecka Nestlog, Robert Bolin, Christer Borg

PSR bild


 

Kvartersscenen 2långs bar & restaurang har öppet från 18.00 – 23.00
Vår meny hittar du här!
För bordsbokning mejla bordsbokning@2lang.se

Alla våra gäster har bordsplatser, men vill ni vara säkra på att få sitta tillsammans skall ni boka bord.
Observera att bordsbokning inte gäller som biljett.
Har ni köpt biljetter separat men vill sitta ihop? För att vi ska kunna veta att ni är ett sällskap behöver ni meddela oss.

Efter biljettköp – Maila bordsbokning@2lang.se med följande info:

  • Vilken kväll och föreställning
  • Hur många ni är
  • Namn du bokar i

2Lång samarbetar med sensus-svart

tor 21 Nov

19:30 - 21:30

120-150 kr

Du gillar kanske det här också?