Sommar på 2lång - triokväll

Sommar på 2lång - triokväll

Tre akter, tre tider och förhoppningsvis lite sol på uteserveringen. Lördag den 4 juli får 2Lång besök av dessa bästa. Fri entré men först till kvarn på grund av begränsat antal platser. Stanna för en stund eller hela kvällen, vi blir glada oavsett!

18.00 – Pappersväggar
19.30 – Monoplural
21.00 – Gött Femme

18.00 – Pappersväggar
Medverkande:
Ulf Borgenstam
Elenore Lindström
Annelie Jönsson

19.30 – Monoplural
En improviserad föreställning utan rum för nonsens, eller kanske snarare alldeles lagom bra gränslöst begränsat mycket nonsens med dessa två stjärnskott till improvisatörer på scen. Föreställningen i sig är som ett rum i rummet och rymmer mycket. Högt och lågt, snett och vint, ja, alla är välkomna. Vi tar in tid och rum från allt det vardagliga och ovanliga och går helt förutsättningslöst lyckat in i väggen. Den väggfasta duon består av Annelie Jönsson och Michelle Haughton. Två improvisatörer med glimten i ögat, en fallenhet för att retas och tendens att pusha gränser, så antagligen någon annans, men självklart då inte utan att känna in rummet först. Vi välkomnar er på en föreställning utan dörrstopp eller bärande delar, mycket hjärta, uppblåst humor och utblåst öppen planlösning och givetvis en hel del list.

Medverkande:
Annelie Jönsson
Michelle Haughton

21.00 – Gött Femme
Gruppen gött FEMME är och en del av CULT-familjen och deras föreställning Silly Nonsense är en göttans improviserad, en riktig friforms fantasi där allt kan och också troligtvis kommer att hända på göttigaste vis. Med go hjälp från inspirationsord från publiken improviserar vi fram en föreställning i stunden – alltså helt utan manus och hur gött som helst. Med glimten i ögat, en rejäl portion humor, kanske en och annan sång och lite lagom med självdistans växlar vi fritt mellan Norén och fars, musikal och skräck. Håll i hatten för ingen vet hur detta slutar.
Det är helt enkelt gött att vara femme.

Medverkande:
Annelie Jönsson
Annika Hanefors
Laura Nieuwenhuis
Linnea Åkesson
Louise Kvarnbrant
Micaela Westerlund
Elenore Lindström

Kvartersscenen 2Lång under Covid-19
Vi har möblerat luftigare för att sänka kapaciteten och bunkrat upp med både handsprit och tvål. Det är inte tillåtet att stå upp att äta eller dricka samt ha barhäng – Samtliga gäster behöver beställa mat och dryck vid sin sittplats via vår hemsida (2lang.se). Vi kommer sedan ut med beställningar till borden. Detta är för att minska köbildning i baren då det kan bli väldigt trångt.
Under sommaren har alla evenemang fri entré och fri sittning, så om ni vill komma förbi är det bara att slå sig ner vid på ledig stol.
I övrigt ber vi er att hålla avstånd och att vara snälla mot varandra.

lör 4 jul

18:00 - 23:00

FRI ENTRÉ

Du gillar kanske det här också?