The Second Time - Best of all

The Second Time - Best of all

Oemotståndlig upplevelse – Vi tolkar grym musik av bl.a.Michael Jackson/Jackson five, Deep Purple och Eart Wind & Fire. Vem kan sitta still till när tonerna från I want you back, September eller Smoke on the water ljuder från scenen!?

Det stora västkustbaserade bandet The Second Time (TST) har som mål att nå en bredare och yngre publik än normalt för band med traditionell storbandssättning. Och nu ska vi fira 15 års jubileum med en ”Best of All” konsert. Det blir en fantastisk mäktig upplevelse med tretton blåsare, trummor, basist, dubbla gitarrister, keyboard och två vokalister och kör!

Virginia Pihlblad som vi till vardags kan höra med hennes bluesband Skybenders, och se på Jazz&blues klubbar och festivaler Sverige runt, men även i våra grannländer. Hon har också uppträtt på anrika klubbar som Fasching/Stockholm, Mojo Blues Bar/Köpenhamn och Nefertiti/Göteborg.

Jim Carlsson intresse för musik väcktes på högstadiet, men efter tekniskt gymnasium, hoppade han av Chalmers, för Danforums artistutbildning Performing Arts School2007-2010(dans, sång, teater) Han har dock inte sysslat med artisteriet professionellt men musiken, sången och dansen har hela tiden varit med honom.

 

Kvartersscenen 2långs bar & restaurang har öppet från 18.00 – 22.00
Vår meny hittar du här!
För bordsbokning mejla bordsbokning@2lang.se

Alla våra gäster har bordsplatser, men vill ni vara säkra på att få sitta tillsammans skall ni boka bord.
Observera att bordsbokning inte gäller som biljett.
Har ni köpt biljetter separat men vill sitta ihop? För att vi ska kunna veta att ni är ett sällskap behöver ni meddela oss.

Efter biljettköp – Maila bordsbokning@2lang.se med följande info:

  • Vilken kväll och föreställning
  • Hur många ni är
  • Namn du bokar i

2Lång samarbetar med sensus-svart

tor 25 apr

19:30 - 21:30

180 kr

Du gillar kanske det här också?