Club Bingo - livestream - LOVE EDITION

Club Bingo - livestream - LOVE EDITION

Improverket har flyttat till internet och ger dig en oförglömlig kväll i kärlekens tecken. Klassiskt bingospel, (mycket) fina priser, gäster, dejting, kärlek och kanske en gnutta impro.Club Bingo är Improverkets underhållningskoncept som har spelat för slutsålda hus sedan 2010!En karamell med musik, improvisationer och sifferdramatik.

ÄR DU SINGEL OCH SÖKANDE?

Låt ditt framtida kärleksliv avgöras av oss. Vi är nämligen inte bara improvisatörer utan även riktigt bra på att matcha ihop andra. FYLL I FORMULÄRET och glöm Tinder, Happn, Badoo eller spray.se. Låt oss på 2Lång och Improverket göra jobbet.

 

BINGO BRICKA
Det är kostnadsfritt att se sändningen men vill du spela bingo behöver du köpa en bingobricka. Du betalar för en bingobricka här.
OBS köpet är ett bevis, du kommer sedan få bingobrickan eller bingobrickorna mailat till dig från den 12 februari kl.10.00 -13 februari kl.19.30.
Har du köpt flera bingobrickor kommer du få unika brickor. Det är en klickbar PDF som du antingen kan skriva ut eller använda på mobil/dator.

TIDER
19.30-21.30 inkl kortare paus.

LÄNK TILL SÄNDNINGEN
Sändningen sker via 2Långs Facebooksida och via det här evenemanget, när sändningen närmar sig kommer du kunna klicka på en bildruta.


lör 27 feb

19:30-21:30

250 kr

Du gillar kanske det här också?