HARVA COMEDY

HARVA COMEDY

Bar & kök öppnar 18:00
Standup från 20:30

— —–
Harva Comedy är Göteborgs nyaste stand-upkväll som bjuder på de bästa veteranerna och roligaste up-and-coming komikerna som harvar sig runt och upp på Sveriges humorscen just nu! Se veteranerna slipa till nygamla rutiner, nykomlingar leverera sina bästa punchlines & internationella gäster skämta på engelska. Kvällarna leds av Evelyn Mok!

PRAKTISK INFORMATION

Datum hösten 2023: 14 september, 12 & 13 oktober, 16 november samt 14 december.
Dörrar öppnas (med bar & kök: 18:00
På scen från 20:30 Längd: ca 2 tim inkl paus.

Biljettpris: Ordinarie 260 kr + serviceavgift, Early Bird 200 kr + serviceavgift (begränsat antal)

PÅ SCEN 14 DECEMBER
Isak Jansson
Emma Knyckare
Gabriella Fäldt
Magnus Betnér
Konferencier: Evelyn Mok

Isak Jansson
Årets manliga Komiker 2020 imponerar ständigt på publik och kollegor! Med sina oerhört välskrivna skämt levererar Isak storskratt med både energi och stora utspel. Även känd som spelladare för den ofantligt populära och nu pensionerade podcasten ’Rollspelsklubben’ har Isak även turnerat med kritikerrosade soloföreställningarna ’Dalaapan’, ’Allt är floristernas fel’ och ’Quck – En humorshow’ som prisades för Årets föreställning på Stand-up Galan 2020.

Emma Knyckare
Tjejen från Rolfstorp som etablerat sig som en Göteborgsprofil och en tredjedel av Sveriges roligaste podd ’Flashback Forever’. Hon lyckas leverera sina roligheter med en avslappnad stil som både förmedlar en slags trumpenhet och obekymerhet samtidigt. En osannolik kombination som känns självklar när man ser Emma Knyckare på scen.

Gabriella Fäldt
Gabriella Fäldt är en östgöta-koreansk komiker i småländsk exil som började med standup som en för tidig 40-årskris. Idag är hon 42 år, driver dubbla humorklubbar i Jönköping och gigar regelbundet på stora och små scener runtom i Sverige. Är i höst aktuell med humoristisk soloshow om att tappa bort, leta efter och hitta sig själv (premiär på Lund Comedy Festival i september).

Magnus Betnér
Humorlegendar. Provokatör. Debattör. Komiskt geni. I över 25 år har Magnus Betnér rört upp känslor. Med ett tempo och drivkraft få kan matcha har han fler föreställningar och fler »lapp på luckan« än landets övriga komiker tillsammans, men är fortfarande långt från mätt och ses redan som en levande stand-up legend.

Evelyn Mok
Komikern som gjort karriär i både Storbritannien och Sverige, har med sin vassa kvickhet och värme fått folk att skratta på såväl ståuppscenen som i tv-programmen IFS, Bäst i Test, Brittiska Mock the Week och även skådespelat i bl a Spiderman: Far from Home.

 

— — — — — — — —

Om 2Lång
Kvartersscenen 2Lång – Andra Långgatan 30, Göteborg
Vår meny hittar du här!Har du frågor kring vår meny vänligen kontakta oss via info@2lang.se eller magnus@2lang.se

Tillgänglighet och praktisk info
Kvartersscenen 2Lång ligger på markplan.
Det finns inga trösklar i den publika miljön.
För den som använder i rullstol finns anpassad toalett.
I den bakre delen av lokalen är publikplatserna på en upphöjning.
I övrigt är publikplatser på markplan – dvs vi har ingen gradäng eller ”biosittning”.
Scenrök kan förekomma under våra evenemang.
Vid frågor – vänligen kontakta oss via info@2lang.se

 

tor 14 dec

20:00-22:00

Early Birdpris 200kr

Du gillar kanske det här också?

Inga Evenemang