Hungriga hjärtan- Springsteen på vårt sätt

Hungriga hjärtan- Springsteen på vårt sätt

Hungriga hjärtan- Springsteen på vårt sätt
Av och med MY QUIET COMPANION

(ikväll- konsert och skivrelease!!!)

I My Quiet Companions nya tolkningar av Bruce Springsteens låtskatt blandas intima akustiska arrangemang med personliga betraktelser om våra gemensamma drömmars skörhet, vår kärlekshunger och en ständig längtan bort och hem, kombinerat med en befriande dos humor. Tidlösa hits som ni aldrig hört dom förr.

My Quiet Companion har funnits sedan hösten 2012, då de spelade in Sofia Ekbergs debut-EP All The Small Details. Ett första lyckosamt möte som lett till turnéer och workshops både i Sverige och utomlands. Med tre gitarrer, mandolin, dobro, stompboard och stämsång skapar de närvaro och sväng där man kan luta sig tillbaka och lyssna till låtarnas historier… Americana med en skandinavisk edge. My Quiet Companion släppte sin självbetitlade debut-CD hösten 2015.

Just ikväll är det även release för den nyinspelade CD:n – Hungriga hjärtan – Springsteen på vårt sätt.

Välkommen att fira det, och gärna köpa skivan!

My Quiet Companion:
Sofia Ekberg: sång, gitarr, mandolin, bas
Patrick Rydman: sång, gitarr, percussion, klaviatur, trumpet
Henrik Cederblom: gitarrer, dobro, fiol, sång

RECENSIONER och PUBLIKRÖSTER :

”Det här är ruggigt bra. Musikerna berättar övertygande om hur de känt igen sig i Springsteens texter om att längta bort, och börjat göra egna tolkningar… De tre är dessutom starka sångare och gitarristen Henrik Cederblom en mästare på snygga och sparsmakade inpass. ”The river” ger mig tårar i ögonen.” HALLANDSPOSTEN

”Otroligt föreställning igår! Tack för upplevelsen!”
”Djävligt bra!”
”Underbar spelning! Fantastisk tolkning. Genuint ljuvlig upplevelse! Tack!!”
”Vilken känsla. Tack!!”
”Det var magiskt! Suveränt bra tolkning! ”Ståpäls” från första stund. Hade dock även önskat en CD med kvällens musik – ser fram emot detta!”
”Igår var jag på Aftonstjärnan och lyssnade på er föreställning Hungriga Hjärtan. Er tolkning av musiken plockade isär något i mig och jag vill så gärna ha tillgång till detta igen. Finns musiken någonstans? På Spotify hittar jag ju annan bra musik med er tre, men inte just detta. Tack för en fantastiskt fin kväll – glad över att ha upptäckt er! ”
”Fantastisk konsert. Ni var superbra. Väl värda alla applåder. Kram!”
”Än en gång då. Tack för själva inställningen till musiken, ödmjukheten och lekfullheten. Avspänt och opretentiöst tror jag kan sammanfatta det hela.”

www.myquietcompanion.com
www.facebook.com/myquietcompanion

Kvartersscenen 2långs bar & restaurang har öppet från 18.00 – 23.00
För bordsbokning ring 070-441 82 16
Vår meny hittar du här!

2Lång samarbetar med sensus-svart

tor 4 maj

19:30-21:00

200 kr

Du gillar kanske det här också?

Inga Evenemang