IMPROSCENEN 2020

IMPROSCENEN 2020

Ja nu är dags igen, improvisationsteater i dagarna fyra!
Kulturkalaset blev inställt i år men vi kör ändå med rådande restriktioner. En uppsjö av improvisationsteater, god mat, skratt, floder av handsprit och avstånd. Under veckan kommer ni få se klassiker så som VM i impro och Club Bingo.

ONSDAG 12 AUGUSTI
16-17 NYFIKEN PÅ IMPRO OCH VÅRA KURSER?
En timmes prova-på där du får testa grunderna i impro. Inga förkunskaper krävs, kom som du är. Max 12 personer.
Föranmälan krävs!
https://billetto.se/e/prova-pa-impro-12-augusti-biljetter-460519

SHOW 1, kl 17:30-18:15
Teater/grupp: Christian & Michelle
Föreställning: Your Song
Om föreställningen:
Musik är betydelsefullt. Musik är känslofyllt. En simpel melodi kan skapa stämning och en refräng kan knäcka eller väcka det hjärtat länge försökt ljuda. Vad som räknas till någons livselixir kan vara meningslöst bröt för andra. Vi har låtar för att minnas, låtar för att glömma, för att komma igång och varva ner, för att mötas och för att skiljas. Det finns låtar som hatas och låtar att älskas till. Oavsett vad du gillar för musik eller har för favoritlåt så kommer vi med hjälp av den skapa en hel föreställning i ett fantastiskt improviserat friforms kaos och ordning. Your Song är en improviserad föreställning där vi har svindlande högt i tak och misstänksamt framfall. Beskåda och njut av äventyret när plockar isär och bygger ihop din låt på ett sätt och ur ett perspektiv som du antagligen inte visste fanns. Välkomna, vi ger er Your Song!
Medverkande: Christian Hjärner, Michelle Haughton

 SHOW 2, kl 18:40-19:25
Teater/grupp: The Wasps
Föreställning: We are in this together
Om föreställningen:
New to town? Looking to meet some folks? Want to forge friendship in the most awkward situation ever? Curious about improvisational theater? Perfect! Come watch us play improved scenes based on group input from the audience while we attempt to merge the audience’s mind into one. It’s a show that brings us all together to see what your teamwork can lead us to imagine.
Because after all: We’re In This Together.
Medverkande: Annelie Jönsson, Nikhil Acharya, Ricky LaBontee

SHOW 3, kl 19:45-20:30
Teater/grupp:
Föreställning:

SHOW 4, kl 21:00-22:30
Teater/grupp: Improverket och diverse improvisatörer
Föreställning: VM i impro, Improverket bjuder in och samlar några av Sveriges alla fantastiska improvisatörer på Kvartersscenen 2Lång för att kärleksfullt tävla på liv och död! Typ… Kom in på en bit mat och dryck och njut av improvisationsteater på absolut högsta och lägsta nivå.

ons 12 aug

16:00-23:00

FRI ENTRÉ

Du gillar kanske det här också?