QuiZadillas - Levande filmquiz

QuiZadillas - Levande filmquiz

Tag en rejäl dos levande filmfrågesport där skådespelare spelar upp sina tolkningar av filmscener live för publiken. Toppa med frågesport för publiken, sång, musik och teater. Det är vad som väntar på 2lång när QuiZadillas bjuder in till sin quizshow med ett helt unikt sätt att quiza för publiken.

QuiZadillas startade 2011 och är Sveriges enda levande filmfrågesport där skåde- spelare spelar upp tolkningar av filmscener live för publiken i egna tolkningar och dessutom världens största quiz (förutom ett gäng universitet i Indien). QuiZadillas är sveriges enda levande filmfrågesport där skåde- spelare spelar upp tolkningar av filmscener live för publiken i egna tolkningar. Qui- Zadillas är talk show, game show och krogshow i samma paket. Förutom att lista ut ifrån vilken film de olika scenerna kommer ifrån bjuds publiken på klurigheter i form av olika tävlingsmoment.Resultatet: ett annorlunda filmquiz där det vankas högt och lågt ur filmens under- bara värld.
Med kluriga frågor, scener uppspelade live och ett och annat sång och dansnum- mer så bjuds det på ett ambitiöst och opretentiöst quiz.

 

VAD ÄR QUIZADILLAS?

QuiZadillas är quizens Rolls Royce, ett mer underhållande alternativ till de sunkiga pubquiz som finns på många av landets ölhak. QuiZadillas är som en blandning mellan ett filmquiz och en teaterföreställning. Med kluriga frågor, filmscener upp- spelade live och ett och annat sångnummer så bjuds det på ett ambitiöst och op- retentiöst förfesthäng.”QuiZadillas har tagit quizzandet så långt det går och gjort frågesporten till en njutning för både öga, öra och intellekt. Med sitt gedigna arbete och sitt sätt att ta kreativiteten på allvar, gör de ett quiz som är till för alla, både för dem som kan mycket och dem som kan lite. Att se, höra och känna Quzadillas gör en lycklig på det där sättet som bara bra kultur kan!” – Nöjd publik
För mer information kontakta oss eller besök www.quizadillas.se

Info för kvällen:
Max 4 nördar per lag.

Arrangeras av:
www.quizadillas.se

 

Tider
Insläpp med bar & restaurang: 18.00
Föreställning: 19.30- ca 22.00
Kom i tid. Entrén kommer stängas vid föreställningsstart.


Om 2Lång
Kvartersscenen 2Lång – Andra Långgatan 30, Göteborg
Vår meny hittar du här!
Har du frågor kring vår meny vänligen kontakta oss via info@2lang.se eller magnus@2lang.se
För att minska trängsel och kö i lokalen rekommenderar vi vår publik att beställa mat och dryck via sin mobil på plats.

Tillgänglighet och praktisk info
Kvartersscenen 2Lång ligger på markplan.
Det finns inga trösklar i den publika miljön.
För den som använder i rullstol finns anpassad toalett.
I den bakre delen av lokalen är publikplatserna på en upphöjning.
I övrigt är publikplatser på markplan – dvs vi har ingen gradäng eller ”biosittning”.
Scenrök kan förekomma under våra evenemang.
Vid frågor – vänligen kontakta oss via info@2lang.se

lör 19 nov

19:30-21:30

180/220 kr

Du gillar kanske det här också?

Inga Evenemang