#räddakulturen

#räddakulturen

2Lång behöver dig – Älskade publik, vi behöver din hjälp och ditt stöd!

Hösten 2013 startade vi med hjälp av era fantastiska donationer Kvartersscenen 2Lång som sedan dess varit en stabil, välmående och unik kulturverksamhet i Göteborg, utan kommunalt eller statligt stöd. Det vill säga, vi är helt självfinansierade.

Vi har genom åren sökt diverse stöd och senast i raden verksamhetsstöd då vi ville växa och utveckla den sceniska verksamheten på 2Lång. Varje gång har vi fått avslag, senast bland annat med motiveringen – avsaknad av konstnärlig vision.
Men detta har inte hindrat oss, vi ju klarat oss i 6 år på egen hand. Så kom Corona och plingade på dörren. Nu står vi plötsligt här med föreställningar som ställs in, publik som bokar av, höga lokalkostnader och personal som inte har jobb.

Vi jobbar nu på alla plan för att komma på smarta kreativa lösningar för vår överlevnad och vänder oss nu till er – våra älskade gäster på 2Lång – igen.
Hjälp oss att vara kvar, hjälp oss kunna fortsätta driva vår scen och fortsätta vår ”avsaknad av konstnärlig vision”. Vi vill ju kunna fortsätta med vår kreativa lekfullhet och sprida glädje till vår publik. Till er alltså!

Vårt swishnummer är 1233132537 och vi tar tacksamt emot ditt stöd, din hjälp. Som tack kommer du bli coronad på vår minnesvägg på 2lång. Ditt namn kommer att vara förevigat på minnesväggen ”Vi som räddade 2Lång 2020” och ditt namn kommer också för evigt att vara inristat i våra hjärtan.

OBS! Swisha gärna lite mer än 2,50 kr för det är vad banken tar i avgift per insättning.

All vår kärlek Tobias, Frida, Magnus, Jens och Maja

fre 20 mar-tor 30 apr

00:00

Du gillar kanske det här också?

Inga Evenemang