Solala

Solala

Göteborg, Göteborg, älskade Göteborg.
Coronan tvingar ju oss att flytta konserterna på Stora Teatern ändå tills nästa år. Men vem orkar vänta så länge?!

Efter tre succékvällar på 2Lång så vi slänger vi in  två extra Coronasäkrade kvällar på Kvartersscenen 2Lång den 15 oktober & 22 oktober! Kommer ni, får ni en helkväll där vi ger ALLT! Gamla klassiker, nya covers och helt nya låtar.
Ni hör ju, ni fattar ju, feelingen kommer att vara total.

Vi ses snart!

Datum & tider

15 oktober
Insläpp/dörrar öppnas kl. 20.40
Showstart: kl.21.00

22 oktober 
Insläpp/dörrar öppnas kl. 20.40
Showstart: kl.21.00

Placering & sittplatser
Alla gäster sitter vid bord innan och under föreställningens gång. En entrévärd placerar samtliga gäster vid ankomst. Det finns tyvärr ingen möjlighet för platsreservation. Vi möblerar med avstånd och inom fastställda restriktioner, samt anpassar efter antal gäster/evenemang och antal personer/sällskap.

Kvartersscenen 2Lång – bar & restaurang är öppet i samband med evenemang.
Då alla gäster sitter vid bord är det smidigt att beställa något att äta och dricka innan eller under föreställningens gång.
Vår meny hittar du här!


 

För åtta år sedan träffades tre vänner hemma i köket en vardagskväll. Några timmar senare hade de gjort sitt första arrangemang och med det startat en ny genre inom svensk vokalmusik. Solala beskrivs som en vokal powertrio och har med ett unikt tonspråk, bländande stämföring och en minst sagt varierad repertoar ackompanjerat av hemmasnickrade rytminstrument skrivit om boken om hur sång i grupp kan låta.

De stora konserthusturnéerna har under de senaste åren avlöst varandra och Solala har även gästat Allsång på Skansen samt gjort mellanakten till finalen i Melodifestivalen 2018 tillsammans med Helen Sjöholm. Våren 2018 turnerade de tillsammans med Bohuslän Big Band i publik -och kritikersuccén ”Brinner upp i natten” som baserades på musik av Håkan Hellström. Turnén blev även en skiva som släpptes under 2019 samtidigt som gruppen gav ut sin första bok, ”Solala – vol. 1”.

tor 22 okt

21:00-23:00

595kr

Du gillar kanske det här också?