SOMMAR PÅ 2LÅNG - DUOKVÄLL

SOMMAR PÅ 2LÅNG - DUOKVÄLL

Musik, hjärngympa, rock och ös! Den 10 juli ger vi en färgstark duokväll med Skön nöjesquiz & The Ultimate Collection!
Baren och uteserveringen öppnar från kl.17.00, vi hoppas på sol och att du är med oss.

Skön nöjesquiz kl.18.00
The Ultimate Collection kl 19.30

Skön nöjesquiz leds med säker hand av quizmaster Andreas Skön, som nu gör sina första quiz på 2Lång. Andreas är dock ett välbekant ansikte här i Göteborg. Skön nöjesquiz har funnits i flera år, och utlovar en blandning av musik, film, allmänbildning och roliga happenings. Andreas sjunger och spelar så gott som alltid live på sina quiz, och ser quiz som något som ska vara underhållande och roligt, snarare än mega-svårt. Dock lovar han inte heller att det alltid kommer vara lätt.

Medverkande:
Andreas Skön

The Ultimate Collection! kl 19.30-23.00
En kväll full av hits med några av artisterna från The Ultimate Collection. Här blir det garanterat go stämning, massor av allsång, gung och skratt! Vi blandar alltifrån svenska hits, svängiga klassiker till rock och ös!

Medverkande:
Annen Jakobsson
Anna Olsson
Cajsa Wittboldt

Kvartersscenen 2Lång under Covid-19
Vi har möblerat luftigare för att sänka kapaciteten och bunkrat upp med både handsprit och tvål. Det är inte tillåtet att stå upp att äta eller dricka samt ha barhäng – Samtliga gäster behöver beställa mat och dryck vid sin sittplats via vår hemsida (2lang.se). Vi kommer sedan ut med beställningar till borden. Detta är för att minska köbildning i baren då det kan bli väldigt trångt.
Under sommaren har alla evenemang fri entré och fri sittning, så om ni vill komma förbi är det bara att slå sig ner vid på ledig stol.
I övrigt ber vi er att hålla avstånd och att vara snälla mot varandra.

fre 10 jul

18:00-23:00

FRI ENTRÉ

Du gillar kanske det här också?