SOMMAR PÅ 2LÅNG - DUOKVÄLL

SOMMAR PÅ 2LÅNG - DUOKVÄLL

Först opera och sen karaoke. Hur bra som helst ju!
Den 25 juli blir det duokväll med Pop-up Operan och Livebandskaraoke. Baren öppnar kl.16.00 och vid sol kan en även sitta utomhus.
Fri entré, sitt vart du vill och glöm ej att värma upp dina stämband. Inte till operan dock utan till karaoken!

Kl. 19.30 – Pop-up operan (mer info kommer)

Kl. 21.00 – Livebands Karaoke
Längtar du efter att stå på scen med ett band bakom dig? Eller vill du sitta ner med en öl och se andra framföra världskända låtar? Karro&Åke har förberett de bästa låtarna från 1950-talet och framåt.

Vill du sjunga?
Du väljer en låt från låt-menyn på plats, du smsar vilken låt du vill sjunga, när det är din tur ropar trummisen upp dig, du sjunger uppbackad av ett asbra band, jubel och applåder.

Kvartersscenen 2Lång under Covid-19
Vi har möblerat luftigare för att sänka kapaciteten och bunkrat upp med både handsprit och tvål. Det är inte tillåtet att stå upp att äta eller dricka samt ha barhäng – Samtliga gäster behöver beställa mat och dryck vid sin sittplats via vår hemsida (2lang.se). Vi kommer sedan ut med beställningar till borden. Detta är för att minska köbildning i baren då det kan bli väldigt trångt.
Under sommaren har alla evenemang fri entré och fri sittning, så om ni vill komma förbi är det bara att slå sig ner vid på ledig stol.
I övrigt ber vi er att hålla avstånd och att vara snälla mot varandra.

lör 25 jul

16:00-21:00

FRI ENTRÉ

Du gillar kanske det här också?

Inga Evenemang