SOMMAR PÅ 2LÅNG - DUOKVÄLL

SOMMAR PÅ 2LÅNG - DUOKVÄLL

Kortform, långform, helform, tvärform, och Candy-quiz? Ja, varför inte liksom!
30 juli kör vi duokväll med Primalimpro och The Ultimate Collection. Baren och uteserveringen öppnar kl.16.00.

Kl 18.00 – Primalimpro
I föreställningen Primal Time bjuder Primalimpro på en kompakt men energifylld föreställning. Föreställningen kommer inkludera, helt eller delvis, kortform, långform, helform, tvärform, sparform, gasform, livsform och polisuniform. Är du, som vi, osäker på vad de där sista (eller samtliga) termer innebär rent sceniskt? Kom och ta reda på det tillsammans med oss! KAAMK (Känslan av att missa kuligheter) har aldrig varit större.

Medverkande:
Carl Johan Kilborn
Emma Axberg
Robin Thorén
Martin Gustafsson
Petra Ekstedt

Kl 20.00 The Ultimate Collection goes Quizz!
Testa Göteborgs galnaste Candy-quiz. Måste upplevas! Vi varvar tävling med show och räknar med att kvällens gäster får en härlig energiboost. Massor av hits för alla smaker!

Medverkande:
Annen Jakobsson
Anna Olsson
Cajsa Wittboldt

 

Kvartersscenen 2Lång under Covid-19
Vi har möblerat luftigare för att sänka kapaciteten och bunkrat upp med både handsprit och tvål. Det är inte tillåtet att stå upp att äta eller dricka samt ha barhäng – Samtliga gäster behöver beställa mat och dryck vid sin sittplats via vår hemsida (2lang.se). Vi kommer sedan ut med beställningar till borden. Detta är för att minska köbildning i baren då det kan bli väldigt trångt.
Under sommaren har alla evenemang fri entré och fri sittning, så om ni vill komma förbi är det bara att slå sig ner vid på ledig stol.
I övrigt ber vi er att hålla avstånd och att vara snälla mot varandra.

tor 30 jul

18:00-23:00

FRI ENTRÉ

Du gillar kanske det här också?

Inga Evenemang