SOMMAR PÅ 2LÅNG - HEMMA?

SOMMAR PÅ 2LÅNG - HEMMA?

Eric Hallengren, David Timonen och Gustav Borehed gästar Kvartersscenen 2Lång med deras musikföreställning ”Hemma?”.
Fri entré och placering. Baren & uteserveringen öppnar från kl.16.00

Tid på scen: 18.00

Info om föreställningen:
HEMMA?
Vad definierar ett hem? Är det platsen där jag bor eller platsen där jag känner ro? Kanske där jag växte upp eller dit jag flyttade som ung. Behöver det vara en fysisk plats, eller kan ett hem existera endast i tankarna? För vissa är det nya hem ofta och för andra finns det bara ett hem genom hela livet. Med tonvikt på musik ur musikalens värld undersöker ordets betydelse, kanske hittar vi hem till slut?

På scenen möter vi Eric Hallengren på sång, David Timonen på piano och Gustav Borehed på gitarr. De tre möttes på Performing Arts School 2011 och bestämde sig i år för att sätta ihop en konsert tillsammans. Under kvällen kommer vi bjudas på deras tankar om vad ett hem är och historier från deras resor och upplevelser under karriären hittills till tonerna av fantastiska låtar.

Vi ses den 11 juli på Kvartersscenen 2lång!

Kvartersscenen 2Lång under Covid-19
Vi har möblerat luftigare för att sänka kapaciteten och bunkrat upp med både handsprit och tvål. Det är inte tillåtet att stå upp att äta eller dricka samt ha barhäng – Samtliga gäster behöver beställa mat och dryck vid sin sittplats via vår hemsida (2lang.se). Vi kommer sedan ut med beställningar till borden. Detta är för att minska köbildning i baren då det kan bli väldigt trångt.
Under sommaren har alla evenemang fri entré och fri sittning, så om ni vill komma förbi är det bara att slå sig ner vid på ledig stol.
I övrigt ber vi er att hålla avstånd och att vara snälla mot varandra.

lör 11 jul

16:00-23:00

FRI ENTRÉ

Du gillar kanske det här också?

Inga Evenemang