2Lång scen passar perfekt för evenemang där du vill komma nära din publik och ha en öppen och tillgänglig lösning för dina gäster.

Hyr 2Lång

Vill du hyra vår scen för evenemang eller föreställningar?

2Långs scen passar perfekt för evenemang där du vill komma nära din publik och ha en öppen och tillgänglig lösning för dina gäster. Vi har även en restaurang där det går att avnjuta god mat och dricka ett glas öl eller vin medan publiken njuter av föreställningen/konserten.
Salongen, scenen och bar är alla i samma rum och utöver det finns två mötes/reprum på ca 25 kvm styck. Dessa rum går även att hyra separat.

Praktisk info:

 • Vid uthyrning av 2lång ingår alltid personal som bemannar bar, entré och restaurang där mat och vin/öl finns till servering.
 • Baren & restaurangen har alltid öppet vid evenemang, 18:00 – 23:00 om inget annat anges.
  Tillgång till lokalen går alltid att få tidigare om det önskas.
  Observera att vi stänger vid kl 23.00 så lokalen behöver vara tom på gäster senast 23.30
 • Vi hjälper alltid till med synlighet och marknadsföring av eventet, som t.ex på hemsida, Facebook, nyhetsbrev, programblad och affischering på stället. Dock ligger det största ansvaret av marknadsföringen på dig som hyr.
 • Vi tillhandahåller även biljettförsäljning via nätet.
 • När du hyr ingår ett grundutbud av ljud -och ljusutrustning. (Tekniskspec fås vid förfrågan.)
  Vid behov av större ljudutrustning erbjuder vi prisvärda paketlösningar som enkelt finns på plats när ni kommer!
 • Scenens mått är 3 m djup och 6,75 m bred.
 • 2Lång rymmer max 110 personer beroende på behov och dukning i lokalen. Under covid-19 har vi möblerat för en kapacitet på 50 personer. Då kapaciteten är halverad har vi reducerat hyran för dig som arrangör samt att det är möjligt att hyra 2Lång för en hel eller en halv kväll.


Pris och upplägg enligt överenskommelse.

Om du vill du hyra vår scen, eller har förfrågan om pris eller tekniskspec?

Kontakta:

tobbe

Tobias Rosén
Bokningsansvarig
Mail: tobias@2lang.se
Telefon: 070-6007196

För företagskonferenser & möten

Vill du anordna en konferens, möte eller event i hjärtat av centrala Göteborg, i en inbjudande och kreativ lokal? Då har du kommit rätt! 2Lång passar perfekt för både det lilla och det stora företaget och kan ge smidiga paketlösningar som både innefattar underhållning, teknik inom ljud och bild samt catering och dryck.

Våra lokaler rymmer 100 personer där du får tillgång till en scen fullt utrustad med ljud och scenljus. Vi kan erbjuda både mikrofoner och trådlösa headsets för talare och storbildsskärm för presentationer och video. Vi har också två mindre mötesrum som kan hyras separat för den lilla konferensen eller om ni vill dela upp gruppen i flera grupper.

Är ni intresserade av en workshop i improvisationsteater, teambuilding eller bara vill ha riktigt roligt tillsammans? Improverket erbjuder en mängd sådana lösningar som kan kombineras med ert event.

Vår restaurang och bar erbjuder möjlighet till catering av mat och dryck på plats!

För offert och mer information!

Kontakta:

tobbe

Tobias Rosén
Bokningsansvarig
Mail: tobias@2lang.se
Telefon: 070-6007196

 

 

Välkomna!