Kvartersscenen 2Lång är mycket mer än bara en humorscen. Vår teater passar perfekt för företag
och organisationer som vill ses i en nära och kreativ miljö – för möten, konferens och teamdagar. 

Hör av dig till Tobias så berättar han mer – Tobias@2lang.se

 

Det lilla paketet

Även mindre grupper ska ha möjlighet att ses i en kreativ miljö för konferens och teamdagar. Om ni är en mindre grupp går det utmärkt att vara hos oss.  Pris sätts beroende på om ni vill inkludera lunch,  om ni vill använda hela teatern eller bara en del. Välkommen att kontakta Tobias så berättar han mer. 

Det större paketet

Är ni fler än 20 personer får ni hela teatern till ert förfogande. Perfekt om ni vill dela upp er i mindre grupper under dagen eller nyttja salongen tillsammans. Pris sätt utifrån behov, om ni vill vara här en heldag eller halvdag. Om ni vill lägga till lunch osv.
Välkommen att kontakta Tobias för offert.

Underhållning & workshop

Eftersom vi är en humorscen älskar vi såklart att underhålla. Vi kan därför erbjuda ett roligt avslut på er konferens. Vi samarbetar även med Improverket som är experter på att ge workshop inom kreativitet, kommunikation och samarbete.
Tobias har också alla svar inom detta

LUNCHEN

Kvartersscenen 2Lång har även kök och har då möjlighet att servera lunch. Vi erbjuder enklare och goda alternativ där ni själva kan välja. Skulle ni vilja beställa in catering kan vi givetvis ta hand om detta också.

I övrigt ingår alltid kaffe, te till deltagarna.