KURSER – IMPRO, TEATER & STANDUP

 

IMPROKURSER 2024

OM VÅRA KURSER

2Lång ger kurser inom scenkonst som standup, teater, clown och mycket mer. Vi har ett stort utbud av improkurser som sker samarbete med Improverket. Från nybörjarnivå till fördjupning och specialkurser som långform och Impromusikal!
Nya kursstarter sker under våren och hösten. 

Vår utgångspunkt för alla våra kurser är att försöka sluta prestera. Med lekens hjälp lär vi oss att bejaka våra egna och andras idéer, utveckla vår spontanitet och kreativitet! Hos oss lär du dig vikten av att ta risker och hur roligt det är att ”misslyckas”.

Improvisationsteater är ett enkelt och mycket lustfyllt sätt att lära sig mer om sig själv, om andra och ha väldigt kul!

Alla som går improkurs hos oss ges också möjligheten att spela på vår scen. Redan från första tillfället erbjuder vi det.
Och just det: Vi har skrattgaranti!

Är du nyfiken att gå en kurs hos oss eller känner att du saknar en, maila oss via info@2lang.se så ska vi se vad vi kan ordna. 2Lång är en teater som levererar mycket underhållning och improföreställningar. Vi har även restaurang i samband med våra evenemang.

Improkurser – Vilken nivå ska jag gå? 

Du behöver ingen erfarenhet om du väljer att gå en nybörjarkurs hos oss. Vi går vi igenom grunderna och övar oss på att försöka sluta prestera och tar mycket hjälp av leken. I fortsättningskursen och fördjupningskursen dyker vi lite djupare och ännu djupare i improvisationsteaterns underbara vatten. Vi övar oss mer på sceniskt lyssnande och bejakande. Samt riktar fokus mot dialogen och varför scener ”funkar” eller inte. Ska du gå en fördjupningskurs behöver du ha gått en till två terminer hos oss eller motsvarande.

För frågor är du välkommen att kontakta vår kurschef – Johan Carlberg – Johan@2lang.se
För frågor om att betala via faktura eller får underlag till ditt friskvårdsbidrag kan du maila faktura@2lang.se

Improkurser: Plats, priser och tillfällen!

Alla kurser har 9 tillfällen (förutom helgkurserna), priserna för kvällskurserna ligger på 2500kr (vi kan ordna underlag för friskvårdsbidrag). 
Helgkurserna kostar från 1990 kr (två heldagar).
Betalning sker via Nortic.se, du kan välja mellan faktura, Swish eller kortbetalning.
Alla kurser sker här på Kvartersscenen 2Lång, Andra Långgatan 30. 

FÅR DU INTE NOG AV IMPRO?

Vill du som kursare stå mer på vår scen? Evenemangen VM i Impro, Den Improviserade Svensktoppen och Kabbádaésch är perfekta tillfällen att anmäla sig till! Maila vår kurschef Johan Carlberg om du är intresserad för att själv delta. Det går givetvis bra att enbart komma som publik. Vi har även börjat med Söndagsklubben med Hjalmar Hardestam. Varannan söndag blir det improjam på 2Lång. Fri entré och anmälningar för att vara med på scen sker på plats. Evenemangskalendern för våren 2024 kommer släppas under december 2023.