HUMORKOLLO MED JOSEFIN JOHANSSON OCH EMMA KNYCKARE

HUMORKOLLO MED JOSEFIN JOHANSSON OCH EMMA KNYCKARE

ROLIGA TJEJER/KVINNOR/ICKEMÄN MELLAN 16 OCH 200 ÅR SE HIT!

Det finns så många roliga tjejer. Som borde va på ståuppscenen, bakom radiomikrofonen och framför tv-kameran. Men det är svårt, för dels ska du slåss om utrymmet med humorbranschens alla spellevinkar, viktigpettrar och andra killar. Och sen måste du ju veta hur man gör.  Emma Knyckare och Josefin Johansson, vill göra nåt åt saken. Och öppnar stora famnen med ett kollo i ståuppkomik, manusförfattande, sketcheri och framförande. Vi jobbar både själva och i grupp, så kom och skoja med oss! Har du någon gång reflekterat över om du är rolig så är du antagligen det och nu har du chansen att få utveckla den förmågan är viktig oavsett om du vill skoja mer i lunchrummet eller på en scen. 

2014 startade vi Humorkollo som en motreaktion till rådande humorklimat och systeraktion till Popkollos föredömliga verksamhet att bredda musikbranschen. Sedan dess har vi haft läger och workshops i Lund, Malmö, Halmstad och Svalöv. Vi har hittills utbildat och skojat tillsammans med över hundra tjejer i åldrarna 16-60, varav ett par stycken till och med gått vidare och satsat på humorn som yrke i en eller annan form. Och nu är det Göteborgs tur.  Det är dags att du tar fram din inre komiker. 

När: 30 sep – 1 okt
Tider: 10-17 på lördagen, 10-15 på söndagen. OBS! på tiden på söndag
Kostnad: 2200 kr/person

Vi avslutar kollot med en öppen scen kl 19 där ni får chans att bjuda in vänner och släkt att vara eran testpublik. Emma och Jossan är konferencierer och med och stöttar. Gratis inträde!

Kommer du långväga tipsar vi gärna om vandrarhem och hotell.
Vi har begränsat antal platser så först till kvarn gäller. 

lör 30 sep-sön 1 okt

10:00-17:00

2200 kr

Du gillar kanske det här också?

Inga Evenemang