Skuld

Skuld

Dilan & Moa + Humor är kul!

Var med och skapa nästa stora dramaserie för unga vuxna mitt i livet! När Dilan & Moa från Malmö möter Humor Är Kul från Umeå finns det inga intriger som är för skuldtyngda. Tillsammans med publiken som ger förutsättningarna improviseras det fram en hel säsong av dramaserien SKULD, ackompanjerat av livemusik på scen. Det är två akter på 50 minuter styck och varje kvälls säsong cirkulerar kring en huvudkaraktär och de förutsättningar publiken väljer. Har ett långvarigt förhållande kraschat på en svartklubb eller är någon redo att komma ut som vegan? Publiken väljer, improvisatörerna utför!

Bakom idén och framme på scen är två humorduos – Dilan & Moa (Dilan Apak och Moa Lundqvist) från Malmö och Humor Är Kul (Tora Larsson och Elvira Lander) från Umeå. Dilan & Moa har du hört i såväl den egna podden Dilan och Moa som Tankesmedjan och Humorhimlen i P3. De turnerar även runt med sina egna scenföreställningar Det Nya Tråkiga och Den Inre Häxprocessen. Elvira och Tora driver stand up-klubbar i Umeå, har gjort radioprogrammet Scenen i P3 och de jobbar för att bygga upp en norrländsk humorscen, du kan även höra dom i HäK-Podden.

Kvällens konferencier är Elinor Svensson!

Mer info om dessa två duos och föreställningen finns på instagram under @humorarkul och @dilanochmoa samt på facebook på sidorna med samma namn!

Kvartersscenen 2långs bar & restaurang har öppet från 18.00 – 23.00
För bordsbokning mejla frida@2lang.se
Vår meny hittar du här!

2Lång samarbetar med sensus-svart

tor 1 mar

20:00 - 22:30

200 kr

Du gillar kanske det här också?