Sommar på 2lång - Triokväll

Sommar på 2lång - Triokväll

En go blandning blir det den 17 juli – Triokväll med musikalimpro samt impro med eller utan musik. Lite lagom blandat sådär.
Fri entré, sitt vart du vill och baren öppnar från kl.16.00.

Tider:
Kl. 18.00 – Fia med Knuff
Kl. 19.30 – Zatsuma
Kl. 21.00 – Teater Samkväm

Kl. 18.00 – Fia med Knuff
Vi heter Fia med Knuff och vår föreställning heter Berg o Dalvana då vi som proffsiga nybörjare är vana vid både höga berg och djupa dalar. Följ med på vår hissnande resa!

Medverkande:
Cia Freding Arenstrand
Frida Nelhans
Ola Nilsson
Mia Magnusson

Kl. 19.30 – Zatsuma
Zatsuma bjuder på en helt improviserad musikalisk resa över land och hav, med nedslag i spännande möten och människoöden.

Medverkande:
Maria Kinnman
Susanna Björnberg
Carl-Johan Kilborn

Kl. 21.00 – Teater Samkväm
Vad blir det för musikal, då? undrar ni. Ingen aning! svarar vi. Men en musikal blir det, en som aldrig spelats förut och aldrig kommer spelas igen! Teater Samkväm är tillbaka med sin bejublade föreställning, där en helt ny musikal improviseras fram på plats utifrån publikens förslag. Det blir rappa dialoger, strålande stämsång, stor dramatik – och väldigt, väldigt roligt.

Medverkande:
Helena Wallin
Robin Thorén
Julya Hedblom
Emma Axberg
Emmy Westling

Kvartersscenen 2Lång under Covid-19
Vi har möblerat luftigare för att sänka kapaciteten och bunkrat upp med både handsprit och tvål. Det är inte tillåtet att stå upp att äta eller dricka samt ha barhäng – Samtliga gäster behöver beställa mat och dryck vid sin sittplats via vår hemsida (2lang.se). Vi kommer sedan ut med beställningar till borden. Detta är för att minska köbildning i baren då det kan bli väldigt trångt.
Under sommaren har alla evenemang fri entré och fri sittning, så om ni vill komma förbi är det bara att slå sig ner vid på ledig stol.
I övrigt ber vi er att hålla avstånd och att vara snälla mot varandra.

fre 17 jul

18:00 - 23:00

FRI ENTRÉ

Du gillar kanske det här också?