Bröderna Brothers - Longörerna - en slow show

Bröderna Brothers - Longörerna - en slow show

Bröderna Brothers ger Longörerna – en slow show på 2Lång i mellandagarna 26-30 december 2016 och under trettonhelgen 5-7/1 2017.

Bröderna Brothers presenterar Longörerna, ett gäng långsamma estradörer som vill slå ett slag för det eftertänksamma, nästan sövande showandet. Ett slags långkok inom showbiz. Långbänk och träsmak utlovas. De gick in i väggen är nu på tapeten som Longörerna med sin Slow show och låtar som Ultrarapid måste få ta tid och Det är långt ifrån slut. Förr var de excentriker, nu koncentriker.

Göteborgsbandet Bröderna Brothers har funnits sedan 1986 och blev kult med låtar som Torsten, Rumphugget och Kärlek i rymden. Deras mellandagsshower på restaurang Gillestugan var länge en tradition med vardagsakrobatik, rockoperor och skid-stepp. De har också satt upp shower på Stadsteatern, Folkteatern, Nefertiti och filmades live på Musikens Hus inför 20-årsjubiléet. Dessutom sverigeturnéer, radioteater och tv-framträdanden. I september 2016 firade de 30 år med pompa och ståt på Lorensbergsteatern. Nu fyller de trettio och ett halvt år med en show som både innehåller sprillans nytt och ”longörgammalt”. Bröderna Brothers är: Robert W Ljung, Per Umaerus, Sverker Stenbäcken, Stefan Sandberg och Michael Krönlein. Möt Alf, Ralf. Rolf, kusin Douglas och morbror Glenn i Longörerna – en slow show på kvartersscenen 2Lång.

Välkomna!

Föreställningen startar klockan 20:30 & håller på till kl 23:00
för er som vill äta mat så har Kvartersscenen 2långs bar & restaurang har öppet från 18.00 – 23.00
Om du önskar att boka bord ringer du 070-441 82 16 eller mejlar frida@2lang.se

tis 27 dec

20:30-23:00

260 kr

Du gillar kanske det här också?