Solala

Solala

Göteborg, Göteborg, älskade Göteborg.
Coronan tvingar ju oss att flytta konserterna på Stora Teatern ändå tills nästa år. Men vem orkar vänta så länge?!

Så vi slänger in tre exklusiva, Coronasäkrade kvällar på Kvartersscenen 2Lång 17, 19 & 26 september! Kommer ni, får ni en helkväll där vi ger ALLT! Gamla klassiker, nya covers och helt nya låtar. Ni hör ju, ni fattar ju, feelingen kommer att vara total.

Var på hugget då, bara 50 biljetter per kväll finns!

Vi ses snart!

För åtta år sedan träffades tre vänner hemma i köket en vardagskväll. Några timmar senare hade de gjort sitt första arrangemang och med det startat en ny genre inom svensk vokalmusik. Solala beskrivs som en vokal powertrio och har med ett unikt tonspråk, bländande stämföring och en minst sagt varierad repertoar ackompanjerat av hemmasnickrade rytminstrument skrivit om boken om hur sång i grupp kan låta.

De stora konserthusturnéerna har under de senaste åren avlöst varandra och Solala har även gästat Allsång på Skansen samt gjort mellanakten till finalen i Melodifestivalen 2018 tillsammans med Helen Sjöholm. Våren 2018 turnerade de tillsammans med Bohuslän Big Band i publik -och kritikersuccén ”Brinner upp i natten” som baserades på musik av Håkan Hellström. Turnén blev även en skiva som släpptes under 2019 samtidigt som gruppen gav ut sin första bok, ”Solala – vol. 1”.

 


 

Kvartersscenen 2Lång – bar & restaurang är öppet i samband med evenemang. 
Då alla gäster sitter vid bord är det smidigt att beställa något att äta och dricka innan eller under föreställningens gång.
Vår meny hittar du här!

Kvartersscenen 2Långs åtgärder för att skapa trygga kulturupplevelser i och med covid-19.

Under hösten kan vi ha upp till två evenemang under samma kväll. Det blir därför extra viktigt att du som gäst läser vilken till tid du kan komma in till 2Lång och när din föreställning börjar.
2Lång saknar en foaje, när du kommer till oss kommer du direkt in i  salongen där även bar och kök finns. Det finns därför ingen möjlighet att vid senare föreställningar komma in tidigare än föreställningens satta insläppstid. Tid för insläpp står på vår hemsida under respektive evenemang.

För att undvika trängsel och smittspridning har vi tagit fram dessa åtgärder: 

  • Vi är noga med att handsprit och tvål ska finnas på plats.
  • I regel har vi numrerade platser där publik väljer plats i samband med biljettköp.
  • Vi har möblerat om i salongen. Vi har nu bord för två, fyra eller åtta personer. För bord som har fyra eller åtta platser har vi skapat en avgränsning, det betyder att två olika sällskap tryggt kan sitta vid samma bord. Dock går det lika bra för ett helt sällskap att fylla platserna. Under kvällen finns alltid en publikvärd som är till hjälp.
  • Mat och dryck beställs vid borden och via publikens mobiltelefoner. Vi kommer sedan komma ut med era beställningar.
  • Inget sk “barhäng” är tillåtet och vid toaletterna har vi markerat ut linjer för att minska trängsel vid kö.

2Lång samarbetar med sensus-svart

tor 17 sep

21:00-23:00

595 kr

Du gillar kanske det här också?